Vaderdag zwanger

Ben jij zwanger van jouw eerste kindje? Dan wil je natuurlijk de toekomstige papa ook al verwennen op Vaderdag. Hij is dan nog niet officieel papa, maar toch kan je deze dag niet ongemerkt voorbij laten gaan. Lees hieronder meer over Vaderdag en zwanger. Ook heb je de mogelijkheid om een mooi cadeau te kopen voor papa.

Bekijk hier de Vaderdag cadeaus ->

Vaderdag zwanger.

Baby cadeautjes
Het is natuurlijk erg leuk om op deze Vaderdag een cadeautje aan de toekomstige papa te geven. Denk bijvoorbeeld aan een slabbetje met daarop een leuke tekst of een knuffel die een truitje aan heeft met daarop een leuke tekst.

Relaxen
Zodra jullie kindje geboren is, veranderd er veel. Het wordt een stuk drukker in jullie leven, maar het is ook ontzettend leuk om zo’n lief klein kindje in jullie midden te hebben. Geef deze papa in spe daarom een cadeautje waar hij nu en straks van kan genieten, zoals een boekenlegger. Hij kan nu nog in zijn eentje op de bank gaan zitten met een boek en straks kan hij dit doen terwijl jullie kindje op zijn buik ligt. De persoonlijke boekenlegger laat hem altijd weten waar hij is gebleven in zijn boek.

Biertjes

Veel papa’s houden van een biertje. Het is leuk om hem een bierpakket met een persoonlijk tintje te geven. Het persoonlijke tintje kan bijvoorbeeld bestaan uit een opener met daarop een foto of leuke tekst. Of denk eens aan een setje bierviltjes. Op elke viltje kan je een andere foto of tekst laten drukken. Het is bijvoorbeeld leuk om een verschillende echofoto’s op de viltjes te laten drukken. Of leuke uitspraken die jullie hebben gedaan tijdens deze zwangerschap.

Wijntje
Houdt deze papa in spe meer van wijn, dan kan je hem een leuke persoonlijke wijnfles geven. Op het etiket kan je een foto en / of persoonlijke tekst laten drukken.

Koffie
Is deze papa een echte koffieleut, dan is het leuk om hem een persoonlijk koffiemok cadeau te geven. Deze kan hij straks ook goed gebruiken als hij de nacht helaas niet door heeft kunnen slapen. Het is dus echt een cadeau voor nu en voor straks.

Mogelijkheden genoeg dus! Succes met het kiezen van het leukste cadeau. Fijne zwangerschap verder, succes met de bevalling en voor straks heel veel geluk met jullie gezinnetje!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.