Vaderdag kado

Bij Vaderdag hoort een mooi presentje. Het leukste is om jouw Vaderdag kado zelf te maken. Op deze manier heb je een cadeau met extra emotionele waarde. Je creëert eenvoudig een uniek cadeau online. Je hebt de volledige vrijheid in het ontwerpen van de producten en kunt op deze manier prachtige cadeaus maken. Wij hebben de leukste opties voor een Vaderdag kado voor jou op een rijtje gezet.

Bekijk hier de Vaderdag cadeaus ->

Vaderdag kado, zelf te maken!

  • Van tekening tot koffiemok
    Dit is een leuke optie om samen met jouw kinderen te maken. Laat de kinderen een mooie tekening voor papa maken en scan deze vervolgens in. Nu kun je deze tekening als afbeelding gebruiken om mooie cadeaus mee te designen. Zo kun je een koffiemok bedrukken met de afbeelding van de tekening van jouw kinderen. Zo’n bijzondere mok is een perfect cadeau voor Vaderdag. Laat jouw vader genieten van een uniek cadeau en een heerlijke koffiemok. Mok is te bestellen via: PrachtigKado.nl en Mokken-Bedrukken.nl.
  • Tegel met spreuk
    Geef een paar mooie woorden cadeau. Een paar persoonlijke woorden of een mooie spreuk is een prachtig cadeau voor Vaderdag. Laat deze woorden op een tegeltje afdrukken en geef jouw Vader een tegeltje met wijsheid cadeau. Zoek een mooie spreuk over het vaderschap en laat deze afdrukken op een tegeltje en heb zo een bijzonder cadeau. Het is ook leuk om lieve woorden van de kinderen op de tegeltje te schrijven. Zo heeft jouw vader altijd een paar lieve woorden van zijn kinderen in huis. Tegeltje is te bestellen via: Tegeltjes.com en Tegeltjes.eu.
  • Bierpul
    Houdt jouw vader wel van een drankje? Geef hem zijn eigen bierpul cadeau. Je kunt een bierpul helemaal naar eigen smaak aanpassen en nog tekst en foto toevoegen. Print een leuke foto van jouw vader af op de bierpul en creëer en uniek cadeau. Ook kun je nog een tekst toevoegen en zo een biermerk maken voor op de bierpul. Zo drinkt jouw vader altijd een lekker biertje uit zijn eigen bierpul.

Een zelfgemaakt cadeau is het leukste wat je kunt geven op Vaderdag. Een zelfgemaakt cadeau heeft altijd een extra persoonlijk tintje. Maak Vaderdag bijzonder met een prachtig cadeau.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.