Vaderdag kado opa

Vaderdag is er zowel voor papa’s als opa’s. Wil jij samen met jouw kinderen opa een mooi cadeau geven op Vaderdag? Maak dan een Vaderdag kado voor opa zelf. Je kunt online de mooiste cadeaus zelf ontwerpen. Gebruik foto’s en teksten om producten te personaliseren en een prachtig cadeau voor opa te maken. Wij hebben wat leuke idee├źn op een rijtje gezet om jouw opa mee te verrassen.

Bekijk hier de Vaderdag cadeaus ->

Vaderdag kado opa.

  1. Een fotopuzzel
    Houdt jouw opa erg van puzzelen? Geef hem dan een zelfgemaakte puzzel cadeau. Je kunt zelf een puzzel ontwerpen en gebruik maken van eigen foto’s. Laat een foto van de kleinkinderen afdrukken op een puzzel voor een bijzonder resultaat. Ook kun je een tekening van de kleinkinderen inscannen en laten afdrukken op puzzelformaat. Zo maak je een uniek kunstwerk voor jouw opa met eigen tekeningen. De mogelijkheden zijn eindeloos en je kunt prachtige puzzels voor opa maken.
  2. Boekenlegger met spreuk
    Maak een mooie boekenlegger voor Vaderdag. Knutsel online een mooie boekenlegger heb een uniek cadeau voor opa. Het is heel eenvoudig en je kunt dit makkelijk met of door jouw kinderen laten maken. Je kunt bijvoorbeeld een mooie spreuk opzoeken die jij jouw vader wilt meegeven of woorden van waardering laten afdrukken op een boekenlegger. Het is een praktisch cadeau met een persoonlijk tintje.
  3. Koffiemok
    Een eigen koffiemok maken voor opa is heel eenvoudig. Online wordt je stap voor stap geholpen tijdens het proces. In een eenvoudig te bedienen ontwerpmenu heb je allerlei mogelijkheden om een originele mok te ontwerpen. Kies een kleur voor de mok en voeg een afbeelding toe om de mok helemaal in stijl te maken. Schrijf bijvoorbeeld ‘Voor de Liefste Opa’ op de mok en heb een prachtig cadeau.

Verras jouw opa met een uniek cadeau. Een Vaderdag kado opa is het leukste om zelf te maken. Maak gebruik van foto’s van de kleinkinderen en tover deze om tot prachtige cadeaus. Bekijk alle mogelijkheden en ontwerp een mooi cadeau voor opa. Maak Vaderdag voor opa extra bijzonder met een persoonlijk en origineel kado.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.