Vaderdag humor

Wil jij jouw vader een grappig cadeautje geven op Vaderdag? Verras jouw vader met een leuk en humoristisch cadeau. Je kunt online eenvoudig jouw eigen cadeaus ontwerpen en de creativiteit de vrije loop laten. Wij hebben een aantal humoristische cadeauopties voor Vaderdag op en rijtje gezet (Vaderdag humor). Wanneer je zelf een leuke tip hebt dan kan je hieronder het formulier invullen.

Bekijk hier de Vaderdag cadeaus ->

Vaderdag humor.

  • Fotoslippers
    Wil jij een grappig cadeau maken? Maak ludieke fotoslippers. Je kunt de slippers helemaal aanpassen en met een genânte foto van jouw vader heb je al gauw een grappig cadeau. Je kunt foto’s full frame op de slippers laten drukken en zo de slippers nog leuker maken. De mogelijkheden zijn eindeloos, je kunt de kleuren kiezen en ook nog teksten toevoegen. Maak van een ludieke foto mooie fotoslippers.
  • Bierpul
    Houdt jouw vader van een drankje, maar kijkt hij ook wel eens te diep in het glaasje? Maak dan een eigen bierpul voor jouw vader. Je kunt de bierpul helemaal naar eigen wens aanpassen. Zo kun je er bijvoorbeeld een maattabel op laten afdrukken met maximaal gehalte als ludieke actie. Ook kun je foto’s en tekst toevoegen en zo een eigen biermerk ontwerpen en op de bierpul laten drukken. Verras jouw vader met een eigen bierpul.
  • Humoristische spreuken
    Natuurlijk kun je ook humoristische spreuken over Vaderdag en het vaderschap opzoeken en deze laten afdrukken op een product. Zo creëer je bijvoorbeeld een mooi tegeltje met wijsheid of een leuke mok met een humoristische spreuk voor jouw vader. Heeft jouw vader een grappig stopwoordje? Maak hier dan gebruik van en print het groot af op bijvoorbeeld een notitieboek of telefoonhoes.

Natuurlijk wil jij jouw vader feestelijk verrassen op Vaderdag met een leuk cadeau. Maar Vaderdag is ook de dag dat je jouw vader eens goed op zijn plaats mag zetten met een Vaderdag humor cadeau. Maak gebruik van ludieke of ietwat genânte foto’s en tover deze om in praktische producten. Maak bijvoorbeeld slippers met een grappige foto van jouw vader. Wil jij een leuke Vaderdag spreuk afdrukken? Doe dit bijvoorbeeld op een tegeltje en geef tegeltjeswijsheid aan jouw vader op Vaderdag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.