Vaderdag groep 7 / 8

Staat jouw vader elke week langs de lijn om jou aan te moedigen tijdens jouw voetbalwedstrijd of gaat hij trouw elke week mee naar het zwemmen? Dan mag jij hem zeker niet vergeten op Vaderdag! Zoek jij een leuk cadeau voor de beste en liefste vader in de wereld, maar weet je niet wat je moet kopen? Koop dan een cadeau met een persoonlijk tintje, dat zal hij zeker erg leuk vinden. Lees hieronder meer over een Vaderdag groep 7 / 8 cadeau.

Bekijk hier de Vaderdag cadeaus ->

Vaderdag groep 7 /8.

 • Sleutels kwijt?
  Is jouw vader altijd zijn sleutels kwijt? Geef hem dan een leuke sleutelhanger cadeau. Laat een leuke foto van jullie samen op de sleutelhanger afdrukken, dan weet iedereen dat deze sleutelbos van jouw vader is en zal hij ze niet snel meer kwijt zijn.
 • Werk
  Het is ook leuk om een persoonlijk cadeau te geven voor tijdens zijn werk. Geef hem bijvoorbeeld een broodtrommel met daarop afgedrukt jullie foto. Tijdens zijn lunch zal er dan steeds een glimlach op zijn gezicht verschijnen. Een ander leuk idee is een muismat met daarop jullie foto of een notitieboekje met op de kaft jullie foto. Tijdens het werken moet er natuurlijk ook af en toe gedronken worden. Daarvoor kan je hem een leuke mok cadeau doen. Op de mok kan je uiteraard ook weer jullie foto laten drukken. In plaats van jullie foto kan je ook kiezen voor een leuke, lieve tekst. Je kan het dus zo persoonlijk maken als je zelf wilt.
 • Ontspannen
  Na een drukke en lange werkdag is het tijd om te ontspannen. Jouw vader lust vast wel graag een biertje of wijntje. Geef hem een fles wijn cadeau met op het etiket een leuke persoonlijke foto of tekst. Of geef hem onderzettertjes cadeau. Op elk onderzettertje kan je een andere foto of tekst laten drukken.
 • Tegeltjes
  Wat ook altijd leuk is om te geven en te krijgen, is een tegeltje met daarop een foto van jullie of een leuke tekst of spreuk.

Er zijn dus heel veel mogelijkheden. Hopelijk kan je uit al dit moois een keuze maken. Veel succes met het maken van jouw keuze en veel plezier met het geven van jouw persoonlijke cadeau!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.