Vaderdag groep 4

Wil jij Vaderdag met groep 4 bijzonder maken of maken de kinderen op school geen Vaderdag cadeau? Dan kun je heel eenvoudig de kinderen online een cadeau laten ontwerpen. Kinderen zijn vandaag de dag erg handig met alles wat je online kunt doen en de eenvoudige ontwerpmenu’s maakt het zelfs voor kinderen erg eenvoudig om een cadeau te ontwerpen. Op deze manier heb je unieke cadeaus en is het erg leuk om zelf te maken. Laat jouw kinderen online knutselen en de meest unieke cadeaus voor papa maken. Wij hebben een aantal leuke cadeauopties op een rijtje gezet.

Bekijk hier de Vaderdag cadeaus ->

Vaderdag groep 4 voor 2020

  • Een sleutelhanger
    Een leuk Vaderdag groep 4 cadeau is een sleutelhanger. Het is erg eenvoudig om te maken en kinderen uit groep 4 kunnen zonder hulp zelf een mooie sleutelhanger maken. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo kun je bijvoorbeeld zelf een kleur kiezen en een mooie tekst of boodschap op de sleutelhanger schrijven. Een andere leuke optie is om een foto te laten afdrukken op de sleutelhanger. Zo heeft papa altijd een aandenken van zijn kinderen bij zich.
  • Een tegeltje voor aan de muur
    Het was een aantal jaar geleden enorm oudbollig om nog een tegeltje met een spreuk aan de muur te hebben hangen, maar deze ouderwetse trend komt helemaal terug. Zeker nu je eenvoudig online een eigen tegeltje met spreuk kunt ontwerpen. Hoe leuk is het om door kinderen een eigen spreuk of tekst op te laten zetten.
  • Puzzelen
    Een eigen puzzel is het leukste om te maken. Nu kun je online in een handomdraai een unieke puzzel maken. Maak gebruik van eigen foto’s en schrijf een mooie tekst op de puzzel. Zo kun je van een vakantiefoto een prachtige puzzel maken als cadeau voor Vaderdag.

Verras papa met een uniek cadeau. Kinderen uit groep kunnen online gaan knutselen en zo prachtige cadeaus voor Vaderdag maken. Het scheelt ten eerste een hoop rommel in huis, maar het is ook erg leuk om zoiets online te maken. Het resultaat is altijd prachtig en je hebt naast een persoonlijk cadeautje, vaak ook een erg praktisch cadeau. Verras papa met een zelfgemaakt cadeau.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.