Vaderdag groep 3

Groep 3 is een belangrijk schooljaar. Dit jaar leert jouw kindje heel veel nieuwe dingen. Zo leert hij / zij schrijven, lezen, rekenen, etc. In juni is het Vaderdag. Grote kans dat jouw kindje dan dus al kan schrijven en lezen. Dus op het cadeautje voor Vaderdag (wat op school gemaakt is) zal vast en zeker een leuke tekst te vinden zijn. Kinderen schrijven vaak nog fonetisch, dus soms moet je even goed kijken wat ze schrijven, maar dit maakt het natuurlijk erg leuk. Dit soort dingen moet je eigenlijk vastleggen. Het is bijvoorbeeld leuk om jouw kind een tekstje te laten schrijven voor papa. Maak hier dan een foto van en druk dit af op een cadeautje voor Vaderdag.

Bekijk hier de Vaderdag cadeaus ->

Vaderdag groep 3

 • Mok
  Bijna iedereen gebruikt weleens een mok. Dus een mok is een leuk cadeau om te geven. Als je de foto van de tekst (geschreven door jouw kindje) op de mok laat drukken, dan is dat extra leuk. Naast een gewone mok, bestaan er ook magische mokken. Deze mokken lijken gewone mokken, maar zodra de mokken heet worden verschijnt er een tekst of een foto. (in dit geval dus de geschreven tekst van jouw kind) Dit zal zeker een glimlach op het gezicht van vader doen verschijnen.
 • Kantoor
  Werkt vader op kantoor, dan kan je ook een leuke muismat maken. Ook op de muismat kan de foto met tekst afgedrukt worden. Een ander leuk cadeau is een notitieblok of agenda. Op de kaft van deze artikelen kan ook weer de foto met tekst afgedrukt worden.
 • Relaxen
  Na het werk is het natuurlijk tijd om te relaxen. Vader heeft dan wel een biertje verdiend. Een opener kan hij altijd gebruiken. Ook de opener kan je een persoonlijk tintje geven door de foto met tekst daar op te laten drukken (of een andere foto of andere tekst). Drinkt vader liever een wijntje, dan is het leuk om hem een fles wijn te geven. Op het etiket van de fles wijn kan dan de foto met tekst gedrukt worden.

Er zijn dus heel veel leuke cadeautjes te verzinnen. Het is leuk om samen met jouw kind het perfecte cadeau voor Vaderdag te bedenken en ontwerpen. Veel plezier samen!

Enkele links:

 1. PrachtigKado.nl/vaderdag-cadeau
 2. Mokken-Bedrukken.nl
 3. Tegeltjes.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.