Vaderdag cadeau knutselen

Wanneer mannen vader worden, hechten zij meer waarde aan handgemaakte cadeaus. Helemaal als het door hun eigen kindje is gemaakt. Daarom is het leuk om met je kind een Vaderdag cadeau te knutselen voor papa. Hier zijn een paar leuke ideeën om te knutselen voor papa. Lees hieronder meer over een Vaderdag cadeau knutselen.

Bekijk hier de Vaderdag cadeaus ->

Vaderdag cadeau knutselen?

  • Knutselen met jouw baby van 6 maanden of jonger.

Als jouw baby 6 maanden of jonger is, zijn de keuzes van welk cadeau je wilt knutselen uiteraard nogal beperkt. Iets leuks wat je wel kunt doen is een voet- of handafdruk maken met verf. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een mooi stuk papier en wat vingerverf. Het maken van een voet- of handafdruk is niet moeilijk. Je zorgt ervoor dat op het voetje of handje van je baby volledig met verf bedekt is, en plaats het dan voorzichtig op het papier. Geen zin in al dat vieze verf?

Dan kun je ook een Gipsblik voor voet- / handafdrukken kopen. Het enige wat je dan hoeft te doen is het voetje of handje van je baby op het gips te plaatsen. Papa zal erg blij zijn met dit cadeau!

Knutselen met jouw baby van ouder dan 6 maanden.

Als je baby al wat ouder is, kan die hoogstwaarschijnlijk al wat meer zelf. Na 6 maanden zal je baby waarschijnlijk dan ook wel zelf kunnen tekenen en een mooi ‘kunstwerkje’ kunnen maken. Knip het kunstwerk uit en doe het in een mooie lijst. Ook kun je zijn tekenwerk laten drukken op bijvoorbeeld een mok of een sleutelhanger.

Ook is het erg leuk om foto’s en filmpjes te maken van je baby die aan het werk is met zijn meesterwerk. Zo heb je leuke herinneringen voor later. Ook zal papa een glimlach vol met trots laten zien wanneer hij op een filmpje zijn baby een cadeau maken speciaal voor hem.

Cadeau voor Vaderdag knutselen

Wil jij een leuk cadeau voor Vaderdag knutselen? Zelf creatief aan de slag gaan voor Vaderdag en de mooiste cadeaus maken? Dat hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Laat je helpen en ga online aan de slag en ontwerp de mooiste cadeaus voor Vaderdag. Het is heel eenvoudig en je kunt ook samen met jouw kinderen online de mooiste cadeaus maken. Wij hebben een aantal opties voor Vaderdag cadeaus om zelf te maken op een rijtje gezet.

  • De Super Papa mok
    Houdt jouw vader erg van koffie? Geef hem dan een eigen koffiemok cadeau. Het is een leuk cadeau om te geven en erg eenvoudig om te maken. Je wordt stap voor stap geholpen met het ontwerpen van een unieke mok. Je kunt zelf de kleur bepalen en vervolgens foto’s en tekst toevoegen. Heb jij een leuke foto van jouw vader? Upload deze en schrijf ‘Super Papa’ op de mok voor een fantastisch Vaderdag cadeau. Ook kun je een mooie gezinsfoto laten drukken op de mok of een afbeelding van zijn favoriete serie voor een fantastisch cadeau.
  • Puzzelen
    Heb een mooie foto? Geef deze dan niet zomaar cadeau, maar laat deze afdrukken op een puzzel. Zo kun je jouw eigen foto’s gaan puzzelen. Een cadeau waar jouw vader dubbel zoveel plezier van heeft. Hij heeft dan zowel een mooie foto als cadeau, als een eigen puzzel. Verras jouw vader met een eigen puzzel op Vaderdag.
  • Telefoonhoesje
    Bescherm de telefoon van jouw vader op de leukste manier, met een eigen telefoonhoesje. Je kunt jouw creativiteit de vrije loop laten en een uniek hoesje creëren. Laat een foto afdrukken op het hoesje of een mooie tekst. Heb jij een mooi gedichtje of gezegde over Vaderdag of over de band met jouw vader? Hoe mooi is het om deze tekst te laten drukken op het hoesje. Zo heb je een prachtig cadeau voor jouw vader.

Wil jij jouw vader eens goed verwennen op Vaderdag? Dan hoort daar naast een ontbijtje op bed, natuurlijk ook een mooi presentje bij. De mooiste cadeaus, zijn de zelfgemaakte cadeaus. Ga online knutselen en maak zelf of samen met de kinderen de mooiste Vaderdag cadeaus.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.