Vaderdag cadeau knutselen 2 jaar

Vaderdag cadeau knutselen 2 jaar?
Als je twee jaar bent geworden wil je graag zelf iets in elkaar knutselen voor Vaderdag. Je moeder had het al in je oortje gefluisterd: Vaderdag cadeau knutselen 2 jaar. Nou, en nu moet ik zeker als tweejarige bedenken wat ik zal moeten maken voor die lieve vader van mij. Welnee joh, maak je niet ongerust, dat doet je moeder natuurlijk! Je moeder is gelukkig op Vaderdagideetjes.nl gekomen waar ze heel veel inspiratie kan opdoen. Nou mama, ga er maar eens lekker voor zitten, want hier zijn er een paar. Knutsel erop los!

Bekijk hier de Vaderdag cadeaus ->

Vaderdag cadeau knutselen 2 jaar.

Vader knutselt zelf ook heel graag. Misschien is het leuk om hem een jubileum knutselmuts te geven omdat hij al twee jaar in de keuken staat te knutselen, de Vaderdag Koksknutselmuts! Leuker dan de alom bekende Vaderdag mok? Of de Vaderdag bieropener, de Vaderdag badjas met zijn eigen naam erop geborduurd of het Vaderdag verwenpakket met 4 onderzetters? Te leuk om uit te kiezen, dat begrijp je. Toch wil je hem een uniek Vaderdag cadeau geven.

Misschien is het een leuk idee om hem een keukenschort met een grappige tekst cadeau te doen. Ik tap elke dag een biertje voor je! of Papa is soms zo gek als een deur…

Een Vaderdag in stijl.

Of ben je op zoek naar een iets luxueuzer en stijlvoller cadeau? Ook dan kan Vaderdagideetjes.nl je inspireren. De tekst Vaders zoals jij zijn heel kostbaar! is heel erg mooi om op een saunalaken te laten borduren. Of op een mooie rode badjas. Om terug te keren naar het knutselen; hem een puzzel geven van een foto van hem terwijl hij aan het knutselen is! Of een tegeltje laten bedrukken met Wij hebben een knutselaar in huis, we noemen hem papa.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.