Vaderdag cadeau eerste

Vaderdag is de perfecte dag om vaders eens een keer in het zonnetje te zetten. Zij staan tenslotte dag en nacht voor hun kinderen klaar en dit mag best eens beloond worden. De eerste Vaderdag is extra speciaal. Het kindje is natuurlijk nog te klein om zelf iets te kopen of te maken, maar jij kan dit wel samen met jouw kindje doen. Het is bijvoorbeeld erg leuk om met verf een voet- of handafdruk te maken op een papier en daar een foto van te maken. Deze foto kan je dan op diverse artikelen af laten drukken. Zo krijgt deze kersverse papa toch echt een persoonlijk cadeau op zijn eerste Vaderdag. Persoonlijke cadeautjes zijn tenslotte altijd het leukst om te krijgen. Lees hieronder verder over een Vaderdag cadeau eerste.

Bekijk hier de Vaderdag cadeaus ->

Vaderdag cadeau eerste.

Koffie
Wellicht dat jullie nog gebroken nachten hebben. Dan is een heerlijk bakje koffie ’s morgens erg welkom. Het is leuk om deze papa dan een mooie mok cadeau te geven. Op de mok kan dan de foto van de voet- of handafdruk geprint worden. Ook kan je een leuke tekst toevoegen. Wat ook leuk is, is een magische mok. Deze ziet er hetzelfde uit als een gewone mok. Op het moment dat de koffie (of andere warme vloeistof) in de mok geschonken wordt, verschijnt de foto of tekst op magische wijze. Te bestellen via: PrachtigKado.nl/mokbedrukken.

Ontspanning – wellness of een boekenlegger

Het eerste jaar papa zijn, is erg leuk, maar het is ook zeker erg wennen en soms best vermoeiend. Daarom verdiend papa (en ook mama) het om af en toe lekker te ontspannen. Als deze papa van lezen houdt, dan is het leuk om hem een boekenlegger cadeau te geven met daarop een foto of tekst afgedrukt. Als hij liever af en toe een puzzel maakt, dan kan je een foto van jullie kindje en papa op de foto laten drukken. Op deze manier wordt de puzzel wel erg speciaal.

Biertje
Veel papa’s drinken graag af en toe een biertje. Als deze papa daar ook van houdt, kan je hem een leuke opener cadeau geven. Hier kan je een tekst of foto op af laten drukken.

Er zijn dus mogelijkheden genoeg. Jij zal deze papa dus vast en zeker kunnen verrassen met een speciaal cadeau!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.