Vaderdag cadeau van een baby

Als jullie net de trotse ouders van het mooiste en liefste kind van de wereld geworden zijn, dan is jullie leven helemaal veranderd. Wat zullen jullie enorm genieten van jullie kindje! Jullie kindje is nu natuurlijk nog te klein om zelf een cadeau voor papa te maken voor Vaderdag. Vaderdag mag echter niet zo maar overgeslagen worden. De eerste Vaderdag is tenslotte heel bijzonder. Koop daarom een leuk cadeautje namens jouw kindje en laat daar een mooie foto van jouw kindje op afdrukken. Op deze manier wordt het toch een persoonlijk cadeau van jouw kindje voor zijn of haar papa. Papa zal hier erg blij mee zijn. Lees hieronder meer over een Vaderdag cadeau van een baby.

Bekijk hier de Vaderdag cadeaus ->

Vaderdag cadeau van een baby.

  • Kantoor
    Werkt deze papa op kantoor, dan kan je hem leuke dingen geven met een foto van jullie kindje daarop. Hij zal zo extra vaak aan jullie zoon of dochter denken. Je kan bijvoorbeeld een muismat, met daarop een foto afgedrukt, geven. Of geen een notitieboekje of agenda. Op deze spullen kan je op de kaft een foto laten afdrukken. Ook is het leuk om een mooie mok te geven. Op de mok kan een foto afgedrukt worden. Tijdens elke koffieronde zal er een lach op het gezicht van deze papa verschijnen. Wil je geen normale mok kopen, koop dan een magische mok. Deze mok ziet er uit als elke andere mok, maar op het moment dat deze warm wordt, verschijnt de foto van jullie kindje.
  • Koken
    Vindt deze papa het erg leuk om voor mama te koken. Maakt hij ook graag een groentehapje voor zijn kindje klaar? Geef hem dan een keukenschort met bijpassende koksmuts cadeau. Met deze spullen hoeft papa niet meer op zijn kleren te passen, hij kan ongestoord kokkerellen. Op deze spullen kan je een leuke tekst of foto laten drukken. Een goede kok heeft onder andere een goede snijplank nodig. Dit is ook een leuk cadeau om te geven aan deze kersverse vader. Hij zal deze vaak gebruiken.

Er zijn dus veel cadeautjes waar jij deze vader blij mee kan maken. Succes met het uitzoeken van het juiste Vaderdag cadeau en veel plezier met het geven van het cadeautje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.