Vaderdag cadeau 70 jaar

Ben jij op zoek naar een mooi geschenk voor Vaderdag voor jouw vader op leeftijd? Maak jouw cadeaus zelf! Zet de lat hoger en maak in plaats van vroeger een macaroni fotolijstje, jouw eigen cadeaus online. De mogelijkheden zijn eindeloos voor het ontwerpen van de mooiste cadeaus. Wij hebben de leukste Vaderdag cadeaus voor 70 jarige op een rijtje gezet. Verras jouw 70 jarige vader met een bijzonder cadeau.

Bekijk hier de Vaderdag cadeaus ->

Vaderdag cadeau 70 jaar.

  • Koffiemok
    Houdt jouw vader van een lekker bakje koffie? Geef hem dan een eigen koffiemok cadeau. Heb jij een leuke foto van jouw vader? Druk deze dan af op een mok voor een uniek effect. Daarnaast kun je ook nog de kleur van de mok aanpassen en teksten toevoegen. Schrijf een persoonlijke tekst op de mok en zo heb je binnen een paar klikken een uniek cadeau voor Vaderdag.
  • Puzzelen
    Houdt jouw vader nog erg van puzzelen? Geef hem dan een mooie puzzel cadeau. Het leukste is om de puzzel helemaal zelf te maken. Gebruik foto’s en tekst en creĆ«er en unieke puzzel. Heb je een mooie foto van jouw gezin of van de kleinkinderen? Tover deze foto dan om in een puzzel voor een fantastisch cadeau voor jouw vader. (Vaderdag cadeau 70 jaar tip)
  • Tegeltje aan de muur
    Jouw vader van 70 heeft waarschijnlijk de tijd met tegeltjeswijsheid in levende lijve meegemaakt. Geef hem daarom een mooi tegeltje cadeau op Vaderdag. Schrijf een persoonlijke tekst op het tegeltje of kies een mooie spreuk om op het tegeltje te laten drukken. Je kunt het tegeltje helemaal zelf aanpassen en lettertypes kiezen. Geef jouw vader wat woorden van wijsheid en liefde cadeau. Ook kun je zijn kennis gebruiken als inspiratie. Heeft jouw vader een sterke uitspraak dat veel voor jouw betekent? Laat deze tekst dan afdrukken als bijzonder cadeau.

Een zelfgemaakt Vaderdag cadeau is het mooiste wat je kunt geven, welke leeftijd jouw vader ook heeft. Geef hem een uniek cadeau met een persoonlijk tintje. Verras jouw vader van 70 met een origineel fotocadeau of laat een paar mooie of wijze woorden afdrukken. Maak Vaderdag bijzonder met een prachtig cadeau.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.