Vaderdag cadeau 5 euro

Heb jij wat minder te besteden, maar wil je toch jouw vader een onvergetelijke Vaderdag bezorgen met een bijzonder cadeau? Ontwerp dan jouw eigen cadeaus online. Je hebt een enorm aanbod en in elke prijsklasse zijn er genoeg mogelijkheden. Wij hebben een aantal van onze Vaderdag cadeau 5 euro favorieten op een rijtje gezet. Lees snel verder en ontwerp een prachtig cadeau met een klein budget.

Bekijk hier de Vaderdag cadeaus ->

Vaderdag cadeau 5 euro.

Sleutelhanger
Wil je een cadeau waar jouw vader elke dag plezier van heeft? Maak dan een mooie sleutelhanger voor aan de sleutelbos van jouw vader. Zo heeft jouw vader altijd een mooie herinnering aan zijn kinderen bij zich. Je kunt de sleutelhanger makkelijk zelf ontwerpen. Je kunt de kleuren kiezen en nog foto’s en tekst toevoegen. Het is leuk om bijvoorbeeld een ingekleurde kleurplaat in te scannen en deze afbeelding gebruiken om op de sleutelhanger te bedrukken. Zo heb je een mooi en waardevol cadeau voor jouw Vader, voor een kleine prijs.

Een tegeltje met wijsheid

Heeft jouw vader veel wijze woorden, of kan hij wel wat wijze woorden gebruiken. Een leuk tegeltje met een spreuk is een leuk cadeauoptie voor Vaderdag. Je kunt bijvoorbeeld het stopwoordje van jouw vader vereeuwigen in een tegeltje of een mooi gedichtje laten afdrukken op de tegel. Natuurlijk kun je ook jouw woorden van waardering of teksten van de kinderen laten afdrukken op het tegeltje voor een persoonlijk tintje. Te bestellen via: Tegeltjes.com.

Bieropener

Op zoek naar een grappig cadeau? Voor minder dan 5 euro kun jij een bieropener ontwerpen. Kies zelf de kleuren en voeg nog een tekst toe op de opener. Zo heeft jouw vader altijd een mooi en persoonlijke opener bij de hand. Je kunt de naam van jouw vader laten drukken op de opener of nog grappige teksten eraan toevoegen.

Een cadeau zelf maken hoort toch wel een beetje bij de traditie van Vaderdag. Nu hoef je daar helemaal geen rommel voor te maken of creatief te zijn. Ontwerp jouw cadeaus eenvoudig online en heb binnen een paar klikken een uniek cadeau. Voor elk budget zijn er genoeg mogelijkheden en kun jij jouw vader op Vaderdag eens flink verwennen met een origineel en zelfgemaakt cadeau.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.