Vaderdag cadeau 15 euro

Verwen jouw vader op Vaderdag. Deze dag is perfect om jouw waardering te uitten en jouw vader eens goed te verwennen. Naast een ontbijtje op bed, mag een zelfgemaakt cadeau niet ontbreken. Nu hoef je hiervoor geen eens te kunnen knutselen, je kunt online eenvoudig prachtige cadeaus ontwerpen. Voor elk budget zijn er genoeg mogelijkheden. Een Vaderdag cadeau 15 euro geeft je veel mogelijkheden. Wij hebben de leukste cadeaus voor 15 euro op een rijtje gezet.

Bekijk hier de Vaderdag cadeaus ->

Vaderdag cadeau 15 euro, zelf te maken cadeautjes:

  • Een eigen koffiemok
    Doe jouw vader een gepersonaliseerde koffiemok cadeau. Voor een klein bedrag kun je een eigen koffiemok ontwerpen. Kies de kleur van de mok en voeg een leuke foto en tekst toe. Je kunt een foto van jouw vader kiezen een mok voor ‘de Liefste Papa’ of ‘Super Papa’ maken, of een andere mooie tekst voor papa. Ook kun je bijvoorbeeld een mooie gezinsfoto of vakantiefoto kiezen en een heerlijke koffiemok voor jouw vader ontwerpen. Doe een zak koffiebonen erbij en je hebt een uniek cadeau voor Vaderdag.
  • Een schort
    Houdt jouw vader erg van koken? Dan is het leuk om een eigen schort voor jouw vader te maken. Ook hier heb je enorm veel opties en mogelijkheden. Kies de kleur en het materiaal van de schort en voeg een foto of tekst toe. Je kunt zo een mooi ‘Bistro Papa’ schort maken. Ook is het leuk als jouw vader bijvoorbeeld erg van frietjes of zoetigheden houd, een afbeelding hiervan te kiezen en in groot formaat erop te laten printen.
  • Spaarpot
    Is jouw vader aan het sparen voor iets bijzonders? Een nieuwe auto of een vakantie? Geef hem dan een mooie spaarpot cadeau waardoor hij nog beter kan gaan sparen. Je kunt een mooi varkentjesspaarpot ontwerpen met jouw eigen foto’s en teksten. Maak een uniek cadeau en verras jouw vader met een zelfgemaakt cadeau voor Vaderdag.

Verwen jouw vader op Vaderdag en laat jouw waardering blijken door een bijzonder cadeau. Met een budget van 15 euro kun je fantastische cadeaus ontwerpen en een persoonlijk tintje geven. Zelfgemaakte cadeaus hebben toch altijd de meeste waarde. Verras jouw vader met een bijzonder cadeau op Vaderdag.

Bekijk hier de Vaderdag cadeaus ->

Veel plezier met het maken van een leuk cadeautje voor Vaderdag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.