Vaderdag cadeau 1 jaar

Vaderdag is een speciale dag, maar als het de eerste Vaderdag is, dan is het extra speciaal. Deze dag mag dan ook zeker niet ongemerkt voorbij gaan. Op deze dag moet er natuurlijk een bijzonder en persoonlijk cadeautje aan de nieuwbakken vader gegeven worden! Lees hieronder meer over een Vaderdag cadeau 1 jaar.

Bekijk hier de leukste Vaderdag cadeaus ->

Vaderdag cadeau 1 jaar.

Relaxen
Veel vaders moeten erg wennen als zij voor de eerste keer vader geworden zijn. Hun hele leven verandert. Zij zullen vaker moe zijn, dus een relaxmomentje verdienen zij zeker. Dit hebben zij ook regelmatig even nodig. Het is dus leuk om een cadeau te geven die hij hiervoor kan gebruiken. Zo kan je bijvoorbeeld een leuke puzzel geven. Op deze puzzel kan je een leuke foto laten drukken. Bijvoorbeeld de eerste foto van hem met zijn zoon of dochter. Als hij van

lezen houdt, is een leuke boekenlegger leuk om te geven. Uiteraard moet hier dan wel een mooie foto of tekst op afgedrukt zijn.

Biertje
Veel mannen houden van een biertje op z’n tijd. Is deze vader ook zo’n man, dan is een leuke opener met foto of tekst een leuk cadeau. Of een setje bierviltjes is ook altijd leuk om te geven. Op elk bierviltje kan je dan een andere leuke foto laten drukken.

Koffie
Veel nieuwe vaders hebben moeite met de gebroken nachten. Hopelijk zijn de nachten voor deze vader inmiddels weer wat langer geworden. Een goede manier om de nieuwe dag te beginnen is om te starten met een overheerlijk bakje koffie. Deze is natuurlijk het lekkerst als hij deze kan drinken uit zijn eigen persoonlijke koffiemok. Er zijn veel verschillende mokken te koop. Ze zijn er in allerlei soorten en maten.

Het is natuurlijk erg leuk als er een mooie foto of tekst op de mok staat. Ook is de magische mok erg leuk. Deze vader denkt waarschijnlijk dat hij een gewone mok krijgt, maar als hij voor de eerste keer koffie in deze mok doet, ziet hij een verrassing. Er verschijnt dan namelijk een mooie foto of tekst. Dit zal zeker een glimlach op zijn gezicht laten verschijnen.

Er zijn dus mogelijkheden genoeg. Hopelijk kan jij een keuze maken uit al deze leuke spulletjes! Succes en alvast veel plezier met geven!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.