Vaderdag 2020

Vaderdag 2020 staat al bijna voor de deur. Het is de dag om jouw vader eens goed in het zonnetje te zetten en jouw waardering voor jouw vader te uitten. Naast een heerlijk ontbijtje op bed, hoort er natuurlijk ook een zelfgemaakt cadeau bij Vaderdag 2018.Of je nu nog jong bent, of al volwassen, verras jouw vader met een zelfgemaakt cadeau. Je kunt online eenvoudig de mooiste cadeaus zelf maken. Zo kun praktische cadeaus een persoonlijk tintje geven en heb je altijd een mooi resultaat.

Bekijk hier de leukste Vaderdag cadeaus voor 2020 ->

Vaderdag 2020, unieke producten.

  • Tegeltjeswijsheid
    Wil jij jouw vader op Vaderdag verrassen met een paar mooie woorden? Woorden van waardering of een persoonlijke tekst? Maak hier dan iets moois van. Je kunt jouw eigen gekozen tekst op allerlei producten laten printen. Zo kun je jouw Vaderdag wens op een koffiemok, laptophoes, agenda en wat al niet meer laten afdrukken. Maar het leukste is natuurlijk om een tegeltje met wijsheid te geven. Je kunt online jouw eigen tegeltje maken en tekst toevoegen. Laat dat mooie gedicht over vaderschap erop afdrukken of schrijf jouw eigen tekst op het tegeltje. Dit is ook erg leuk om samen met kinderen te doen. Laat hen hun eigen tekst voor papa schrijven voor een uniek cadeau voor Vaderdag.
  • Telefoonhoes
    Wil je een cadeau waar jouw vader elke dag plezier van heeft? Ontwerp dan een telefoonhoesje voor jouw vader. Zo heeft hij altijd een bijzonder aandenken van zijn kinderen zij zich. Je kunt het telefoonhoesje helemaal naar eigen smaak ontwerpen. Kies de kleuren, voeg een foto of tekst toe en maak een uniek ontwerp. Bescherm de telefoon van jouw vader op een stijlvolle manier met een eigen telefoonhoesje.
  • Fotopuzzel
    Heb jij een mooie foto die je cadeau wilt doen? Doe dit niet zomaar, maar maak er een puzzel van. Laat jouw foto afdrukken op een puzzel en creëer zo een uniek cadeau. Zo heeft jouw vader én een mooie foto én een leuke puzzel om te maken. Fotopuzzels zijn te bestellen: https://prachtigkado.nl/fotopuzzel.

Maak Vaderdag 2020 speciaal met een zelfgemaakt cadeau. Verras jouw vader met een prachtig cadeau met een persoonlijk tintje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.