Vaderdag 21 juni

Verras jouw vader op Vaderdag 21 juni met een fantastisch cadeau. Je wilt jouw vader natuurlijk lekker kunnen verwennen op deze bijzondere dag. Of je nu samen met jonge kinderen aan de knutsel wilt, of dat je al ouder bent en jouw vader wilt verrassen met een zelfgemaakt presentje. Online knutsel je eenvoudig de mooiste cadeaus. Je hebt het hele ontwerp in eigen hand en maakt in een handomdraai een prachtig cadeau voor Vaderdag. Wij hebben een aantal leuke opties voor jou op een rijtje gezet.

Bekijk hier de leukste Vaderdag cadeaus ->

Vaderdag 21 juni, wat te doen?

  • Een eigen puzzel cadeau
    Is jouw vader een echte puzzelaar en ligt er bij jullie thuis altijd wel een puzzel op tafel? Hoe leuk is het dan om een eigen puzzel te maken. Je kunt de puzzel zo moeilijk of makkelijk mogelijk maken. Kies een foto of afbeelding die jij wilt omtoveren tot puzzel. Je kunt zo een mooie foto van de kinderen veranderen in een puzzel van duizend stukjes. Zo heb je een dubbel cadeau. Je verrast jouw vader zowel met een prachtige foto, als een leuke en unieke puzzel.
  • Koffiebeker
    Kan jouw vader de dag niet starten zonder een bakje koffie? Geef hem dan zijn eigen koffiebeker cadeau. Je kunt zelf een beker ontwerpen en gebruik maken van een handig ontwerpmenu. Zo kun je binnen een paar klikken een prachtige beker ontwerpen voor Vaderdag. Kies een leuke foto van jouw vader die je op de mok wilt drukken en creĆ«er zo een prachtige mok. Ook kun je er nog tekst aan toevoegen en zo jouw ‘Super Papa’ mok helemaal naar eigen smaak ontwerpen.
  • Kookschort
    Kookt jouw vader ook altijd het lekkerst is huis, of maakt hij juist veel zooi in de keuken? In beide gevallen is een gepersonaliseerde keukenschort een fantastisch cadeau. Het is een origineel cadeau dat je nog helemaal naar eigen smaak kunt aanpassen. Laat een foto full frame erop afdrukken of borduur zijn naam op het schort.

Een zelfgemaakt cadeau is het leukste cadeau voor Vaderdag op 21 juni. Je verrast jouw vader met een cadeau met een persoonlijk randje. Ontwerp jouw cadeaus online en geniet van de beste resultaten. Het erg eenvoudig en er is een enorm aanbod aan cadeaus om zelf te ontwerpen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.