Origineel Vaderdag cadeau

Wil jij jouw vader verrassen met een origineel Vaderdag cadeau? Dat is veel eenvoudiger dan je misschien denkt. Je kunt online zelf cadeaus maken. Je kunt allerlei producten zelf aanpassen en voorzien van leuke foto’s en teksten voor de mooiste cadeaus. Ontwerp jouw Vaderdag cadeau zelf of samen met de kinderen en verras jouw vader met een uniek cadeau op Vaderdag. Wij hebben de leukste en meest originele opties op een rijtje gezet.

Bekijk hier de origineelste Vaderdag cadeaus ->

Origineel Vaderdag cadeau.

Fotoslippers
Wie had dat gedacht, slippers met jouw eigen hoofd erop. Een origineel cadeau voor Vaderdag zijn de zelfontworpen

slippers. Je kunt de kleuren van de slippers aanpassen en vervolgens een foto uploaden en toevoegen aan jouw ontwerp. Kies een ludieke foto om er een grappig cadeau van te maken. Zo kun je een close-up foto volledig op de slipper laten afdrukken. Verras jouw vader met zijn eigen fotoslippers.

Puzzel
Heb je nog een mooie gezinsfoto maar weet je niet zo goed hoe je deze wilt laten afdrukken? Laat het dan als een puzzel afdrukken. Dan heeft jouw vader twee cadeaus ineen! Hij heeft zowel een prachtige foto van het gezin, als een leuke puzzel om te maken.

De wijze woorden

Heeft jouw vader ook altijd sterke uitspraken, wijze woorden of een leuk stopwoordje. Doe hier dan iets mee. Vereeuwig deze woorden in een cadeau. Zo kun je bijvoorbeeld quotes op een tegeltje laten drukken, maar ook op een mok, bladwijzer, notitieboekje en nog veel meer. Zo hebben de wijze woorden van jouw vader een fysieke plek gekregen. Het is een origineel cadeau voor Vaderdag wat hij zeker kan waarderen.

Bekijk het volledige aanbod aan mogelijkheden en vind een origineel cadeau wat bij jouw vader past. Je kunt alle cadeaus zelf aanpassen en zo unieke cadeaus creƫren, bijvoorbeeld met een Vaderdag tekst. Het is zo eenvoudig dat je het samen met de kinderen kunt doen en zo een bijzonder cadeau voor papa kunt maken. Maak Vaderdag onvergetelijk met een zelfgemaakt cadeau.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.