Cadeau Vaderdag 60 jaar

Een cadeau voor Vaderdag die daarbij ook nog eens 60 jaar wordt, moet een mooi cadeau zijn. Wanneer er getrouwde kinderen zijn en zij kinderen hebben, is het een goede gedachte om samen wat voor Vaderdag en zijn verjaardag te geven. De kleinkinderen kunnen opa een mooi cadeau geven in de vorm van een ingelijste foto. De oudste van de familie kan bij een goede fotograaf een afspraak maken voor een mooie foto waarop de kinderen, aan getrouwden en kleinkinderen staan. Er wordt bij de fotograaf een tijd, datum en plaats afgesproken. Lees hieronder meer over een Cadeau Vaderdag 60 jaar.

Bekijk hier de unieke cadeaus voor Vaderdag ->

Cadeau Vaderdag 60 jaar.

  • Foto maken
    Wanneer de dag is aangebroken, zal iedereen op de afgesproken plaats aanwezig zijn om de familiefoto te maken. De fotograaf zal meerdere foto’s maken en er de beste uitzoeken. Hij zal de foto inlijsten die op de afgesproken datum opgehaald kan worden. De ingelijste foto zal een belangrijke plaats in de kamer krijgen. Hij zal hem op zo’n plaats hangen dat iedereen hem ziet die de kamer binnenkomt. Dan hebben opa en oma een aanknopingspunt om over de kinderen en kleinkinderen te praten.
  • Vaderdag
    De kinderen kunnen onderling afspreken dat ze voor een paar dagen een huisje afhuren voor het hele gezin met opa en oma. Dat kan op een vakantiepark waar ook de kleinkinderen wat te doen hebben. Je kunt er een paar dagen voor de verjaardag en Vaderdag naar toe gaan. Op de Vaderdag en de verjaardag kun je dan samen met het gezin uit eten gaan. Opa zal blij verrast zijn wanneer de kleinkinderen hem een cadeau aanbieden. Wanneer hij de foto ziet, zal hij bijzonder dankbaar zijn dat hij dat krijgt.
  • Genieten
    De dagen op het vakantiepark kan er genoten worden door samen bepaalde activiteiten te ondernemen. Opa en oma kunnen met de kinderen, aan getrouwden en kleinkinderen naar de speeltuin gaan. Zelf kunnen ze daar een terrasje pakken en de kinderen kunnen er spelen. Ze zouden zelfs mee kunnen gaan zwemmen in het overdekte zwembad. Dat wordt zeker gewaardeerd door de kleinkinderen. Zij zullen bij opa en oma rond hun nek hangen en genieten in het water. Door zo de Vaderdag en verjaardag in te vullen, wordt dat een dag om nooit meer te vergeten.

Meer informatie over leuke cadeautjes voor de 60 jarige:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.